Protože chceme naše překladatelské služby nabídnou co nejširšímu okruhu klientů, uzavíráme nová partnerství. Vyhledáváme platformy a programy, které jsou nám blízké svou vstřícností k zákazníkům a nabídkou řešení pro moderní klienty.

Čtení tohoto článku zabere přibližně 2 minuty.

Začátkem dubna jsem se stali bronzovými partnery Shoptetu

Shoptet nabízí komplexní řešení pro vytvoření a správu e-shopu. Je tu už od roku 2009 a intenzivně se zabývá podporou klientů na rostoucím trhu internetových obchodů v České republice. V začátcích se věnovali několika stovkám klientů, nyní jsou jedničkou na trhu s velkým počtem spokojených zákazníků a několika tisíci internetových obchodů.

Cílem našeho partnerství je mimo jiné přispět ke spokojenosti majitelů internetových obchodů zajištěním kvalitních překladů do cizích jazyků.

Co znamená naše spolupráce

Provozovatelé e-shopů mohou své stránky nabízet v několika jazycích – češtině, slovenštině, angličtině, maďarštině, polštině, němčině, nebo třeba vietnamštině. Zde přijdeme na řadu my, s našimi bohatými zkušenostmi v oblasti překládání internetových obchodů, webových stránek a také třeba popisů zboží.

Naši zkušení překladatelé mají výborné znalosti v oblasti internetového marketingu a mnoho zkušeností s překládáním internetových obchodů z různých odvětví, proto se rádi postarají nejen o přesný překlad, ale také o lokalizaci textu. Díky tomu se budou zahraniční zákazníci na webu internetového obchodu vždy cítit jako doma.

Pokud jste klienty Shoptetu a potřebujete překlad svého internetového obchodu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám vypracujeme špičkový překlad do požadovaných jazyků!